Alla inlägg den 19 februari 2012

Av bokfia - 19 februari 2012 13:26

Här är del 2 i den lilla serien vi skulle skriva, låt mig få säga sä här, jag är intre direkt nöjd med del 1 och 2, däremot så gillar jag del 3 x) Och det är därför som jag lägger ut det :P Jaja, här är "Jakt" där huvudpersonen är en, ja vadå? ;)


Jakt

Det fanns en ny lukt i luften. Han sniffade. Jo den var underlig och hörde inte hemma i skogen. Han vände sig om och varnade tyst familjen, men de fortsatte ändå framåt, mot bytet. Tyst, tyst över snön, han kunde känna kylan under tassarna, behaglig, den gjorde dem tysta och nästintill ostoppbara.

      Där framme mellan träden stod ett rådjur och åt från ett träd, det hade inte upptäckt flocken av rovdjur, vinden låg fel. Men plötsligt hördes ett skall, inte här, men inte särskilt långt borta heller. Det skygga rådjuret ryckte genast till och flydde bort från ljudet, men flocken ville inte bli av med bytet, inte efter allt spårande. Så som ett enda djur tog alla upp jakten. Ledarens instinkter sa honom att någonting var fel men han kunde inte upptäcka någon omedelbar fara, och för en stund glömde han bort det, när han tog ett kraftfullt hopp mot rådjuret och lät käkarna krama runt halsen. Han fick snart hjälp från resten av flocken och de hade snart ett dött rådjur till middag. Men precis efter att de hade ylat ut sin glädje hördes ett PANG! En flockmedlem tjöt till och ramlade omkull, ledaren kunde känna en frän lukt tillsammans med lukten han känt innan jakten, sen hörde han hundarna. Han skrek till åt de andra och de flydde åt alla håll precis när människorna kom inom synhåll.



Jag ska försöka få upp del 3 imorrn, efter att jag kommer hem, jag ska nämligen sova hos min kompis Matilda inatt! Ska bli kul att få träffas igen!

Ovido - Quiz & Flashcards