Alla inlägg den 16 juni 2013

Av bokfia - 16 juni 2013 19:13

Eftersom jag inte har läst ut nästa bok på min lilla lista av böcker att läsa så tar jag en recension på andra boken i Gone serien :)

Som sagt, Hunger är den andra boken i Gone Serien skriven av Michael Grant. De instängda barnen i The Fayz är fortfarande kvar där inne utan att veta vad som har hänt eller om de kan ta sig ut. Even worse: Dem är hungriga, efter ca sex månader har all deras mat tagit slut och att hitta mer visar sig vara svårt, men det är inte bara barnen som börjar bli hungriga...


Precis som första boken är den här helt underbar! Eller ja, den är fortfarande lika hemsk mot barnen och inget är ju rosa moln och regnbågar, men det är det som gör hela boken! De korta stunder som det ändå kan kallas lycklig (med The Fayz mått mätt) är bra insatta, de konflikter som uppstår är förståeliga även om man bara vill slänga en del barn till skamvrån! Älskar också att vi får en del svar samtidigt som en massa fler frågor uppstår, man vill verkligen veta vad som hänt, varför det händer osv! Så en stark rekommendation att läas efter att man läst den första boken ;)









Ovido - Quiz & Flashcards