Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av bokfia - 7 augusti 2011 15:54

Eftersom jag fick ett önskemål om att den första biten av kapitel 4 skull vara med så kommer den med ^^ (Men ni är väldigt dåliga på att kommentera, kom igen, jag bits inte o.O)


Kvinnan tittade ut över stenlandskapet, minnen kom över henne men hon tvingade ner dem igen och gick mot ingången till en grotta. Gången bakom den var upplyst och man såg väldigt bra hur gången var formad, nästan direkt märkte man att grottan ändrade karaktär lite grann, istället för att vara naturligt formad såg man att någon hade använt verktyg för att hugga ut en gång. Ganska snart mynnade gången ut till en stor grotta där själva grottan stod för skydd till dess kortväxta invånare, dvärgarna hade huggit ut husen ur berget. Den långa kvinnan stod ut där invånarna bara blev cirka 1 meter långa och många dvärgar stirrade på henne tills en av männen flämtade till.

- Morana?


Kapitel 4

Hon visste inte hur hon kom loss, det bara hände. Hon brydde sig egentligen inte hur eller varför, hon ville bara därifrån. Bort från de människor som orsakade sån smärta att hon bara ville dö. Hon sprang långt och länge och hela tiden önskade hon att hon hade sällskap. Någon hon kunde lita på, någon som kunde beskydda henne och få det onda att försvinna...



Fortfarande ganska kort, men men.. :P



(Kommentera?)

Ovido - Quiz & Flashcards